vikingembryo - jalostuksen kärjessä

VikingGenetics tuottaa Hollolan sonniasemalla alkioita isäryhmien genomiarvoltaan parhaimmista tyttäristä. Huuhteluissa käytetään uusimpia sonninisiä meiltä ja maailmalta.  Alkiot ovat jalostuksen ehdotonta kärkeä ja ne kannattaa siirtää vastaanottajiin mahdollisimman pian. Alkiot eivät kasva vasikoiksi typpisäiliöissä, joten alkioiden siirto heti tuoreena on tehokkain ratkaisu. VikingEmbryo-alkio-ohjelman tavoitteena on lyhentää lehmien sukupolvenväliä tuottamalla jälkeläisiä jo hiehoista. Lehmien sukupolvenväli on tavallisesti noin neljä vuotta, mutta hiehojen alkiohuuhteluohjelmalla sukupolvenväli lyhenee noin kahteen vuoteen.  Sukupolvenvälin lyhentyminen nopeuttaa oleellisesti jalostettavien ominaisuuksien geneettistä edistymistä.
ALKIOVERKOSTO


Sinulla on mahdollisuus päästä jalostuksen ehdottamaan kärkeen. Se onnistuu liittymällä tuorealkioverkostoon. Saat VikingGeneticsin parhaan eläinaineksen käyttöösi helposti ja nopeasti.


Liittymällä alkioverkostotilaksi kehität karjaasi yhä nopeammin ja saat lisäksi hyvityksiä alkiohinnoista. Sopimustila saa tuore- ja pakastealkiosta 100 euron hyvityksen kun siirto tehdään kolmen kuukauden sisällä ostohetkestä. Genomitestaukseen hyväksytyistä, alkioista syntyneistä, sonnivasikoista maksetaan ayrshire-rodulla 500 euroa ja holsteinilla 650 euroa. 

Lue lisää alkioverkostosta