Head of Distributor Sales

Myynninjohtaminen – Maailmanlaajuinen – Liiketoiminnan kehitys

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kansainvälisessä, alansa johtavassa yrityksessä? Head of Distributor Sales -roolissa olet osa monikansallista myyntipäällikköjen ryhmää, joka tunnetaan arvopohjaisesta kulttuurista, monimuotoisuudesta ja huolellisuudesta.Taivas on rajana ja päätösprosessit lyhyitä, joten sinulla on mahdollisuus kehittää ja käynnistää omia projekteja sekä vaikuttaa asioihin. Saat myös mahdollisuuden kokea muita kulttuureja ja työskennellä monikulttuurisessa työympäristössä.
Sinulla tulee olemaan jännittävä avainrooli, jossa vastaat viidestä vientimyyjästä koostuvan myyntitiimin johdosta ja kehityksestä raportoiden Chief Sales & Marketing Officerille. Asetat yksilölliset myyntitavoitteet ja suorituskykymittarit yhteistyössä tiimisi kanssa ja valvot heidän myyntiputkea. Vastaat samalla maailmanlaajuisen jakelumyynnin kehittämisestä ja toiminnasta. Rakennat ja ylläpidät hyviä suhteita jakelijoihin tunnistamalla heidän tarpeensa ja paneutumalla niihin siten, että voit tarjota oikean laaturatkaisun. Ymmärrät, luokittelet ja seuraat myös potentiaalisia markkinamahdollisuuksia ja työskentelet jatkuvassa yhteistyössä jakelijoiden kanssa jakelukanavien optimoimiseksi.

Menestyminen työssä edellyttää sinulta usean vuoden kokemusta monimutkaisesta ratkaisumyynnistä, kokemusta jakelijayhteistyöstä sekä kokemusta monikansallisen yrityksen myynninjohdosta. Tietämys karjanjalostuksesta, tai karjatalouteen liittyvästä liiketoiminnasta, esimerkiksi rehualasta, on eduksi. Lisäksi arvostamme korkeakoulututkintoa myynnin tai markkinoinnin alalta. Sinulla on kokemusta CRM-järjestelmistä ja hallitset sujuvasti sekä puhutun että kirjoitetun englannin kielen.

Eräs menestymisen edellytyksistä on lisäksi se, että olet vahva johtaja ja ajattelet kaupallisesti. Olet motivoiva, inspiroiva ja näytät itse hyvää esimerkkiä. Ominaisuuksiasi ovat integriteetti, päämäärätietoisuus ja sitkeys. Osaat toimia oma-aloitteisesti, hyvin organisoidusti ja tulosohjatusti. Sinulla on paljon energiaa, uskaliaisuutta ja vaikutusvoimaa. Kykenet tekemään päätöksiä myös tiukoissa tilanteissa, ja otat vastuualueesi haltuusi. Sinulla on hyvät viestintä- ja esittelytaidot, ja toimit luontevasti kaikilla tasoilla – sekä muodollisissa että epämuodollisissa ympäristöissä. Työskentelet pitkäjänteisesti ja proaktiivisesti, ja sinua motivoi halu rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita.

Asut kohtuullisen ajomatkan päässä jostakin yrityksen konttoreista, jotka sijaitsevat Hollolassa (Suomi), Skarassa (Ruotsi) ja Randersissa (Tanska), mutta koska työsi on kansainvälinen, voit työskennellä myös kotikonttorista käsin. 

Jos olet VikingGeneticsin uusi Head of Distributor Sales, lähetä meille hakemuksesi pikaisesti englanniksi täältä. Saat lisätietoja työpaikasta ottamalla yhteyttä Sensu A/S:n johtajaan John Chalmers Tveitiin, p. +45 20 77 43 33. 

Saat lisätietoja VikingGeneticsista sivustoltammehttp://www.vikinggenetics.com/ sekä Youtubesta, https://www.youtube.com/user/VikingGenetics

Pyydämme sinua huomioimaan, että meillä ei ole hakuaikarajoja, koska käsittelemme hakemuksia sitä mukaan, kun saamme ne.


VikingGenetics on yksi maailman johtavista karjanjalostusyrityksistä. Sen omistaa noin 22 000 karjatilallista. Yritys investoi vuosittain merkittävän summan tutkimus- ja kehitystyöhön, ja se on muun muassa kehittänyt teknologian, jonka avulla karjatilalliset voivat optimoida toimintansa ja varmistaa eläintensä hyvinvoinnin. VikingGenetics osallistuu lisäksi tutkimusprojektiin, jonka tavoitteena on ympäristöystävällisempi karjankasvatus vähentyneiden metaanipäästöjen, tehokkaamman rehunkäytön ja ruokinnan paremman laadun kautta.

Yrityksellä on noin 155 työntekijää kuudessa eri maassa. Sen omistajat ovat VikingDanmark Tanskassa (50%), Faba Suomessa (25%) ja Växa Ruotsissa (25%). VikingGeneticsillä on lisäksi tytäryhtiöt Australiassa, Englannissa ja Saksassa, ja se vie tuotteitaan yli 50 maahan.

Viimeisimmät uutiset

Eläintenhoitaja
Read more
03.07.2020
Head of Distributor Sales
Read more
18.05.2020
Keinoälyllä lehmistä tehokkaampia rehunkäyttäjiä ja ilmastoystävällisempiä 
Read more
06.05.2020
Uusi VikingHolstein tähti on kerrassaan upea ilmestys
Read more
05.05.2020
VR Fanofin juhlaa
Read more
05.05.2020
VikingGenetics ryhtyy toimiin COVID-19 leviämisen estämiseksi
Read more
12.03.2020
VH Growny johtaa joukkoja
Read more
05.02.2020
VikingRed-kärjessä kaksi jälkeläisarvosteltua sonnia
Read more
05.02.2020