Elokuun arvostelut 

Uutuussonni VR Foredal (VR Fabu x VR Hattrick), gNTM +34, nousi elokuun arvostelussa jälkeläisarvostellun VR Thiagon edelle. VR Foredal on vasta 11 kuukauden ikäinen, joten tämä tuotos- ja terveyssonnin käyttöön tuloa saamme odottaa vielä hetken. 
VR Usva
VR Viljarin poikien menestys ei lakkaa. Uusi huippu on upea VR Vario (ei. VR Faber), gNTM +30. Kokoa riittää ja kaikki ominaisuudet ovat kunnossa. Kasvattaja on Mty Anttila Kyösti, Katri ja Anne Jalasjärveltä. Jo tutut VR Vilperi (ei. Hambo), gNTM +33, VR Vimo (ei. Rockstar), gNTM +32, VR Violin (VR Faabeli), gNTM +30, ja VR Venom (ei. VR Feton), gNTM +28, ovat edelleen kovaa valuuttaa. VR Vilperin, VR Venomin ja VR Vimon annoksia on myös lajiteltuna. 
VR Vilperi
VR Usva (VR Utu x VR Fonda P), gNTM +30, haastaa VR Viljarin pojat. Aimo ja Pasi Heikkilän karjassa syntynyt VR Usva kunnostautuu kovalla tuotoksella, pitoisuuksilla, jalkarakenteella ja helpoilla poikimisilla.
 
VR Filurin pojat menestyvät myös hienosti. VR Farnam (ei. PellPers), gNTM +29, periyttää kovan tuotoksen lisäksi huippuluokan kestävyyttä ja sorkkaterveyttä.
Myös rakenne on hyvässä mallissa. VR Farnam on syntynyt tanskalaisen Sören Röndbjerg karjassa. 
VH Crown
Tuttu VH Growny (VH Goleen x Rodgers) pitää edelleen kärkipaikkansa haastajien edessä. Haastajista korkeimmalle yltää VH Burst (VH Badger x VH Oggy), gNTM +39, joka on syntynyt tanskalaisen Rasmus Kildalin karjassa. Kolmannella sijalla on Kanadassa Stantonin karjassa syntynyt VH Alberta (Adorable x Delta), gNTM +38. Toiseksi paras tulokas on VH Saade (VH Stan x VH Esset), gNTM +37. Se on kotoisin Ruotsista Ersmarksgaarden AB:n karjasta. VH Crown (Charley x Silver), gNTM +36, pitää myös hienosti asemansa. 
VH Prada
Uusia mielenkiintoisia tulokkaita ovat VH Novak RC (VH Nolan RC x Reflector), gNTM +36, VH Boman (VH Baylor x VH Ohare), gNTM +35, VH Lilling (Levis x Balisto), gNTM +35, VH Notlev (VH Nerd RC x VH Blume), gNTM +33 ja VH Prada (VH Python x Racer), gNTM +31. Lisäksi kärkijoukossa on monia aivan uusi nimiä, mutta nämä sonnit ovat vielä varsin nuoria, eivätkä tule vielä käyttöön.
 
VH Molde P
Nupojen sonnien tarjonta kasvaa ilahduttavasti. Nyt joukossa on pari homotsygoottiakin, kuten VH Mile PP (VH Monty P x Powerball P), gNTM +22, ja VH Mix PP RC (Mission RC P x Powerball P), gNTM +19. Huipputason heterotsygootteja löytyy paljon: VH Laval P (Louxor x Powerball), gNTM +31, VH Markos P (VH Monty P x Abel), gNTM +30, VH Slatt P (Sound System x Powerball), gNTM +29, VH Grass P (Guarantee x Powerball P), gNTM +28, VH Drone P (Danner P x Kobra), gNTM +27 ja VH Molde P (Mission RC P x Reflector), gNTM +26.
 
Jälkeläisarvosteltujen kärkipäässä VH Brook (Balisto x Denim), NTM +38, on saanut jo 147 tyttären tuotostiedot ja VH Gagan (VH Gavin x D Limbo), NTM +36, arvostelussa on 53 tytärtä. Edellä mainitut arvostelut ovat vielä alustavia, sillä tytärmäärät eivät vielä riitä viralliseen NTM-arvoon. 

Viimeisimmät uutiset

Vahva luotto VikingGeneticsin eläinainekseen
Read more
03.09.2019
Elokuun arvostelut 
Read more
15.08.2019
Tärkeä tiedote - aiheettomia sähköposteja lähtenyt asiakkaille
Read more
07.06.2019
Nupot sonnit nostavat suosiotaan
Read more
07.06.2019
VikingGenetics hakee uutta toimitusjohtajaa
Read more
21.05.2019
Toukokuun arvostelut 
Read more
08.05.2019
Kestävää genetiikkaa Pohjolasta
Read more
22.03.2019
Nalle-tähtiä 
Read more
15.03.2019